079 363 2905
maten

TFG Academy

Binden, verbinden en ontzorgen door middel van kennis is bij The Future Group het credo.

De TFG Academy biedt een veelvoud aan opleidingen en trainingen om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van onze eigen performance en die van onze partners.

Binnen onze Academy wordt het overgrote deel van de opleidingen en trainingen (voor en) door onze maten verzorgd. De diversiteit en senioriteit vanuit de verschillende maatschappen in combinatie met de zeer praktische kennis van onze maten maken deze trainingen en opleidingen direct inzetbaar in de dagelijkse werkzaamheden binnen uw organisatie en daarmee ook uniek!

Door middel van deze praktische inslag gelooft en belooft de TFG Academy dat wat u bij ons leert, relevant is voor de werkzaamheden die u in uw onderneming uitvoert. Hiermee streven wij continu naar een toegevoegde waarde voor elkaar.

groepsinteractieWilt u onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen met een overzicht van nieuwe cursussen en andere wetenswaardigheden schrijf u dan in voor onze

online cursus Op deze website vindt u meer informatie over onze trainingen en opleidingen die aangeboden worden via de TFG Academy. Door de gebruikersvriendelijke opzet en logische structuur van onze cursussen kunt u eenvoudig kijken welke cursus voor u relevant is. Vanuit de webapplicatie kunt u zich eenvoudig inschrijven voor één of meerdere cursussen.